Uw kind krijgt bij ons op een optimale wijze de kans om goed te leren rekenen, schrijven en lezen. Wij leren uw kind de wereld kennen en praten met hem/haar over normen en waarden. Taalontwikkeling is onze grote kracht. Wij zijn hier de hele dag mee bezig. Ook tijdens het rekenen of wanneer uw kind een spelletje speelt. Uw kind ontdekt bij ons zijn/haar talent en kan deze verder ontwikkelen. Als je weet dat je ergens goed in bent, ontwikkel je zelfvertrouwen.  

Uw kind krijgt bij ons ruimte om zelfstandig te werken, oplossingen en antwoorden te bedenken. Wij leren kinderen om keuzes te maken en nodigen uw kind uit om ook zelf te bedenken wat hij/zij zal willen leren. Uw kind wordt door ons uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Het belangrijkste wat ze leren, is misschien wel dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken.  

Rust, structuur en regelmaat zorgen ervoor dat wij de kinderen ruimte kunnen geven. Alle kinderen hebben rust nodig om goed en geconcentreerd te kunnen werken. Structuur zorgt voor duidelijke afspraken en regels.  

Onze kinderen voelen zich hierdoor veilig op school en daar zijn wij trots op.